Το DESIGN δεν είναι πολυτέλεια.
Είναι ανάγκη! Είναι επιτυχία!
Είναι αποτέλεσμα καλής επιλογής!

Οι αρχές της εργασίας μας

Αναζητάμε τις φρέσκες, δημιουργικές προτάσεις, όπου η φαντασία και η αισθητική συνεργάζονται για να προκύψει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα – προτάσεις που θα ερεθίζουν εικαστικά και διανοητικά το κοινό και θα ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Ωστόσο μία δημιουργική ιδέα, που περιφέρεται αυτάρεσκα χωρίς να υποστηρίζεται από τη στρατηγική, δεν είναι το ζητούμενο. Πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η πρότασή μας να εξυπηρετεί τις ανάγκες του διαφημιζόμενου. Με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, σχεδιάζουμε με προσοχή την επικοινωνιακή στρατηγική και οπλίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθιστώντας τα ανταγωνιστικά στην αγορά.

Η GRAPHDAYS | .design group δημιουργήθηκε το 2010 και από την πρώτη στιγμή υιοθέτησε τη φόρμα μιας ευέλικτης ομάδας συνεργατών και ένα μοντέλο λειτουργίας, που βασίζεται στην άμεση επαφή με το διαφημιζόμενο. Αξιοποιώντας την πολυφωνία διαφορετικών προσωπικοτήτων, οι οποίες συνδυάζονται δημιουργικά και στρατηγικά σε ένα αρμονικό σύνολο, σμιλεύουμε ένα μοναδικό και οικείο εταιρικό πρόσωπο, το οποίο εμπιστεύονται όλοι εκείνοι οι φίλοι, που μας πρωτοσυστήθηκαν σαν πελάτες.

Η ομάδα της GRAPHDAYS διαθέτει τη γνώση να αναλάβει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό ή επανασχεδιασμό ενός brand, λειτουργώντας ως σύμβουλος και εφαρμόζοντας μια κοινή στρατηγική σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του. Αυτού του είδους η σφαιρική προσέγγιση μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε, σε συνεργασία με τον πελάτη, σωστές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Εμπειρία

& Τεχνογνωσία!

Με ομαδικό πνεύμα προσπαθούμε καθημερινά την επίτευξη κάθε μας στόχου.

Ακολουθώντας τον παλμό και την τεχνολογία του σήμερα, φροντίζουμε να δίνουμε τις καλύτερες λύσεις για την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης. Η απόδειξή μας

…η εμπιστοσύνη 350 και πλέον πελατών μας!

Φαντασία, δημιουργικότητα και όρεξη για παραγωγικότητα.

Σοβαρότητα & επαγγελματισμός.

Ευελιξία τρόπου σκέψης σε κάθε εμπόδιο.

Ενθουσιασμός, ομαδικό πνεύμα και προσανατολισμός στην επίτευξη στόχων.

All New project

partners!

Δημιουργούμε διαχρονικές συνεργασίες μαζί σας