https://graphdays.com

Το DESIGN δεν είναι πολυτέλεια.
Είναι ανάγκη! Είναι επιτυχία!
Είναι αποτέλεσμα καλής επιλογής!

Οι αρχές της εργασίας μας

Αναζητάμε τις φρέσκες, δημιουργικές προτάσεις, όπου η φαντασία και η αισθητική συνεργάζονται για να προκύψει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα – προτάσεις που θα ερεθίζουν εικαστικά και διανοητικά το κοινό και θα ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Ωστόσο μία δημιουργική ιδέα, που περιφέρεται αυτάρεσκα χωρίς να υποστηρίζεται από τη στρατηγική, δεν είναι το ζητούμενο. Πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η πρότασή μας να εξυπηρετεί τις ανάγκες του διαφημιζόμενου. Με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, σχεδιάζουμε με προσοχή την επικοινωνιακή στρατηγική και οπλίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθιστώντας τα ανταγωνιστικά στην αγορά.

Η GRAPHDAYS | .design group δημιουργήθηκε το 2010 και από την πρώτη στιγμή υιοθέτησε τη φόρμα μιας ευέλικτης ομάδας συνεργατών και ένα μοντέλο λειτουργίας, που βασίζεται στην άμεση επαφή με το διαφημιζόμενο. Αξιοποιώντας την πολυφωνία διαφορετικών προσωπικοτήτων, οι οποίες συνδυάζονται δημιουργικά και στρατηγικά σε ένα αρμονικό σύνολο, σμιλεύουμε ένα μοναδικό και οικείο εταιρικό πρόσωπο, το οποίο εμπιστεύονται όλοι εκείνοι οι φίλοι, που μας πρωτοσυστήθηκαν σαν πελάτες.

Η ομάδα της GRAPHDAYS διαθέτει τη γνώση να αναλάβει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό ή επανασχεδιασμό ενός brand, λειτουργώντας ως σύμβουλος και εφαρμόζοντας μια κοινή στρατηγική σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του. Αυτού του είδους η σφαιρική προσέγγιση μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε, σε συνεργασία με τον πελάτη, σωστές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Εμπειρία

& Τεχνογνωσία!

Με ομαδικό πνεύμα προσπαθούμε καθημερινά την επίτευξη κάθε μας στόχου.

Ακολουθώντας τον παλμό και την τεχνολογία του σήμερα, φροντίζουμε να δίνουμε τις καλύτερες λύσεις για την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης. Η απόδειξή μας

…η εμπιστοσύνη 350 και πλέον πελατών μας!

Φαντασία, δημιουργικότητα και όρεξη για παραγωγικότητα.

Σοβαρότητα & επαγγελματισμός.

Ευελιξία τρόπου σκέψης σε κάθε εμπόδιο.

Ενθουσιασμός, ομαδικό πνεύμα και προσανατολισμός στην επίτευξη στόχων.

Our

Partners!

Συνεργάτης

Συνεργάτης

Συνεργάτης

Λογιστική υποστήριξη

Δημιουργούμε διαχρονικές συνεργασίες μαζί σας

Our Project

BOOKMEIN GR

Το BOOKMEIN είναι μια πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων, αυτόνομη για κάθε επιχείρηση, που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο, που λαμβάνεις και διαχειρίζεσαι τα ραντεβού σου.

Ιδανικό για:

  • Ξενοδοχεία, appartments, studios, rooms to let.
  • Ενοικιάσεις οχημάτων, ιδιωτικών σκαφών & αεροσκαφών.
  • Ραντεβού για κομμωτήρια, barber shops, spas, συνεργεία αυτοκινήτων.
  • Κρατήσεις σε εστιατόρια & χώρους διασκέδασης.
  • Για κάθε τύπου επιχειρήσεις, που θέλουν να δέχονται κρατήσεις & ραντεβού.

Our Project

PRODUCTS4U GR

Αν είχες την ευκαιρία, δε θα ήθελες να νοικιάσεις το δικό σου χώρο σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο;

the premium megastore!

Our Project

QRIT GR

Ο πελάτης “σκανάρει” με την κινητή του συσκευή ένα QR Code και βλέπει το menu σου online, σε ένα όμορφο, γρήγορο & ελαφρύ περιβάλλον!

Ελαχιστοποίησε τα κόστη εκτυπώσεων. Βάλε τέλος στην αναμονή.

Our Service

“Ολική ή Μερική Διαφημιστική Κάλυψη Οχημάτων!!!

GD WRAPS

Μία νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία της GRAPHDAYS | .design group, που αλλάζει τον τρόπο εμφάνισης του επαγγελματικού ή ιδιωτικού σας οχήματος.

970 Premium Μεμβράνες

Glossy & Matt αυτοκόλλητα. Αναπτύσσουμε εξιδεικευμένη τεχνολογία με απίστευτα αποτελέσματα για την ολική ή μερική εμφάνιση του οχήματός σας, με Premium φιλμ PVC με εξαιρετική διαστασιακή σταθερότητα και βέλτιστα χαρακτηριστικά εφαρμογής. Μέσα από μία ιδιαίτερη γκάμα χρωμάτων σε glossy και matt εκδοχές εμφάνισης, επιλέγετε αυτό που σας εντυπωσιάζει περισσότερο. 

Από 5 έως και 10 χρόνια. Υλικά ειδικά σχεδιασμένα για οχήματα με τις υψηλότερες απαιτήσεις για αντοχή και σταθερότητα έως 5 χρόνια (σε μεταλλικά) έως 8 χρόνια (σε χρωματιστά & διαφανή) και έως 10 χρόνια (σε μαύρο & λευκό χρώμα) και με υψηλή αντοχή σε υπεριώδεις ακτίνες. 

Μέγιστη ελαστικότητα. Χυτές μεμβράνες 100μm εξαιρετικής ελαστικότητας με ιδιαίτερη ευελιξία στην εφαρμογή και μεγάλη αντοχή στις μηχανικές φθορές. Διατηρούν τη γυαλάδα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Διατίθενται με την τεχνολογία κόλλας Rapid Air (RA), που αποτρέπει τη δημιουργία φυσαλίδων αέρα κατά την εφαρμογή και για μεγαλύτερη αντοχή ακόμα και σε δύσκολες καμπύλες επιφάνειες & πτυχές. Σε συνδυασμό με ένα πέρασμα κατάλληλου διαλύματος, για την προετοιμασία της επιφάνειας του οχήματος και την εξασφάλιση εύκολης αφαίρεσης της μεμβράνης, όταν αυτό απαιτηθεί δίχως να δημιουργήσει πρόβλημα στο όχημα.

975 Premium Μεμβράνες

Με ανάγλυφες υφές αυτοκόλλητα. Αναπτύσσουμε εξιδεικευμένη τεχνολογία με απίστευτα αποτελέσματα για την ολική ή μερική εμφάνιση του οχήματός σας, με Premium 975 φιλμ PVC με εξαιρετική διαστασιακή σταθερότητα και βέλτιστα χαρακτηριστικά εφαρμογής. Μέσα από μία ιδιαίτερη γκάμα χρωμάτων με ανάγλυφες υφές – CARBON, BRUSHED, HONEYCOMB, CROCODILE, COCOON, DUNE, EMULSION, επιλέγετε αυτό που σας εντυπωσιάζει περισσότερο. 

Έως και 5 χρόνια. Υλικά ειδικά σχεδιασμένα για οχήματα με τις υψηλότερες απαιτήσεις για αντοχή και σταθερότητα έως 3 χρόνια (σε μεταλλικά & χρωματιστά) έως 5 χρόνια (σε μαύρο & λευκό χρώμα) και με υψηλή αντοχή σε υπεριώδεις ακτίνες.

Μέγιστη ελαστικότητα. Χυτές μεμβράνες 150μm εξαιρετικής ελαστικότητας με ιδιαίτερη ευελιξία στην εφαρμογή και μεγάλη αντοχή στις μηχανικές φθορές. Διατηρούν τη γυαλάδα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Η κόλλα αποτρέπει τη δημιουργία φυσαλίδων αέρα κατά την εφαρμογή και για μεγαλύτερη αντοχή ακόμα και σε δύσκολες καμπύλες επιφάνειες & πτυχές. Σε συνδυασμό με ένα πέρασμα κατάλληλου διαλύματος, για την προετοιμασία της επιφάνειας του οχήματος και την εξασφάλιση εύκολης αφαίρεσης της μεμβράνης, όταν αυτό απαιτηθεί δίχως να δημιουργήσει πρόβλημα στο όχημα.

Our Project

AROUND-ME GR

Όταν η παρουσίαση σας αλλάζει επίπεδο, αλλάζει ταχύτητα, αλλάζει τον τρόπο που γνωρίζατε μέχρι στιγμής!!!

.detect .spots .nearby

Στην πράξη θα ανακαλύψετε, ότι είναι πολλά περισσότερα από ένα δίκτυο επιχειρήσεων.