0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Το γραφείο μας

Εμπειρία & Τεχνογνωσία

Με ομαδικό πνεύμα προσπαθούμε καθημερινά την επίτευξη κάθε μας στόχου.

Ακολουθώντας τον παλμό και την τεχνολογία του σήμερα, φροντίζουμε να δίνουμε τις καλύτερες λύσεις για την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης.

Η απόδειξή μας… η εμπιστοσύνη 260 και πλέον πελατών μας!

Apple & iOS Περιβάλλον
95%
Σχεδιαστικά Προγράμματα Adobe Creative Cloud
90%
Βάσεις: WORDPRESS , CS-CART
85%
QuarkXPress
65%
Βάσεις: MAGENTO, DRUPAL, HTML 5 με JQUERY
45%
Final Cut Pro
40%

Η φιλοσοφία μας

Δημιουργούμε διαχρονικές συνεργασίες μαζί σας.

Αναζητάμε τις φρέσκες, δημιουργικές προτάσεις, όπου η φαντασία και η αισθητική συνεργάζονται για να προκύψει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα – προτάσεις που θα ερεθίζουν εικαστικά και διανοητικά το κοινό και θα ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Ωστόσο μία δημιουργική ιδέα που περιφέρεται αυτάρεσκα χωρίς να υποστηρίζεται από τη στρατηγική, δεν είναι το ζητούμενο. Πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η πρότασή μας να εξυπηρετεί τις ανάγκες του διαφημιζόμενου.

Με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, σχεδιάζουμε με προσοχή την επικοινωνιακή στρατηγική και οπλίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθιστώντας τα ανταγωνιστικά στην αγορά.

Η GRAPHDAYS δημιουργήθηκε το 2010 και από την πρώτη στιγμή υιοθέτησε τη φόρμα μιας ευέλικτης ομάδας συνεργατών και ένα μοντέλο λειτουργίας που βασίζεται στην άμεση επαφή με το διαφημιζόμενο.

Αξιοποιώντας την πολυφωνία διαφορετικών προσωπικοτήτων, οι οποίες συνδυάζονται δημιουργικά και στρατηγικά σε ένα αρμονικό σύνολο, σμιλεύουμε ένα μοναδικό και οικείο εταιρικό πρόσωπο, το οποίο εμπιστεύονται όλοι εκείνοι οι φίλοι που μας πρωτοσυστήθηκαν σαν πελάτες.

Η ομάδα της GRAPHDAYS διαθέτει τη γνώση να αναλάβει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό ή επανασχεδιασμό ενός brand, λειτουργώντας ως σύμβουλος και εφαρμόζοντας μια κοινή στρατηγική σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του.

Αυτού του είδους η σφαιρική προσέγγιση μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε, σε συνεργασία με τον πελάτη, σωστές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Οι αρχές της εργασίας μας

Το DESIGN δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη! Είναι επιτυχία! Είναι αποτέλεσμα καλής επιλογής!

  • Φαντασία, δημιουργικότητα και όρεξη για παραγωγικότητα.
  • Σοβαρότητα & επαγγελματισμό.
  • Ευελιξία τρόπου σκέψης σε κάθε εμπόδιο.
  • Ενθουσιασμό, ομαδικό πνεύμα και προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων.

Our experience

Projects

1050

Clients

260

Work Hour per Week

78

Years Experience

13

Our Services

Σήμα - Λογότυπος

Εταιρική Ταυτότητα

Εταιρικές Εφαρμογές

Έντυπο

Καταχώρηση

Συσκευασία Προϊόντος

Outdoor Επικοινωνία

Εταιρική Ιστοσελίδα - E-shop

Ειδικές Κατασκευές

Μεγάλου Μεγέθους Εκτυπώσεις

CLOUD Hosting (Φιλοξενία)

Διαφημιστική Κάλυψη Οχήματος

Car Wrapping

Digital Marketing

Newsletters

Mobile Applications

Our Project | GREECE MARKETING GR

SEND YOUR BEST SHOTS FREE! – ADVERTISE YOUR PLACE!!!

Γνωρίστε την κάθε περιοχή της Ελλάδας, μέσα από τη διαφορετική ματιά του καθενός. Προβάλλουμε την Ελλάδα, περιοχή προς περιοχή, με τις πραγματικές ομορφιές της και μέσα από το δικό σας πάθος.

DISCOVER GREECE

Our Project | GREECE FINDER GR

Φέρνουμε τις επιχειρήσεις και τους πελάτες πιο κοντά!

Πρωτοποριακή ιστοσελίδα προώθησης + Εφαρμογή για κινητά και tablet. Διπλό αποτέλεσμα!

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ψάχνετε μία ιστοσελίδα εύρεσης επιχειρήσεων και ενοικιάσεων χώρων, αλλά με το GREECE FINDER GR ίσως είναι η τελευταία.

FIND EVERYTHING AROUND YOU

Για τη δική σου επιχείρηση

Για το δικό σου χώρο

Μέσω Website

Μέσω Android Application

Our New Service | CAR WRAP

Ολική ή Μερική Διαφημιστική Κάλυψη Οχημάτων!

Μία νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία της GRAPHDAYS | .design group που αλλάζει τον τρόπο εμφάνισης του επαγγελματικού σας ή ιδιωτικού σας οχήματος.

970 Premium

Glossy & Matt αυτοκόλλητα

Αναπτύσσουμε εξιδεικευμένη τεχνολογία με απίστευτα αποτελέσματα για την ολική ή μερική εμφάνιση του οχήματός σας με Premium φιλμ PVC με εξαιρετική διαστασιακή σταθερότητα και βέλτιστα χαρακτηριστικά εφαρμογής. Μέσα από μία ιδιαίτερη γκάμα χρωμάτων σε glossy και matt εκδοχές εμφάνισης, επιλέγετε αυτό που σας εντυπωσιάζει περισσότερο.

Από 5 έως και 10 χρόνια

Υλικά ειδικά σχεδιασμένα για οχήματα με τις υψηλότερες απαιτήσεις για αντοχή και σταθερότητα από έως 5 χρόνια (σε μεταλλικά), έως 8 χρόνια (σε χρωματιστά & διαφανή) και έως 10 χρόνια (σε μαύρο & λευκό χρώμα) και με υψηλή αντοχή σε υπεριώδεις ακτίνες.

Μέγιστη ελαστικότητα

Χυτές μεμβράνες 100μm εξαιρετικής ελαστικότητας με ιδιαίτερη ευελιξία στην εφαρμογή και μεγάλη αντοχή στις μηχανικές φθορές. Διατηρούν τη γυαλάδα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διατίθενται με την τεχνολογία κόλλας Rapid Air (RA) που αποτρέπει τη δημιουργία φυσαλίδων αέρα κατά την εφαρμογή και για μεγαλύτερη αντοχή ακόμα και σε δύσκολες καμπύλες επιφάνειες & πτυχές.

Σε συνδυασμό με ένα πέρασμα κατάλληλου διαλύματος, για την προετοιμασία της επιφάνειας του οχήματος και την εξασφάλιση εύκολης αφαίρεσης της μεμβράνης, όταν αυτό απαιτηθεί δίχως να δημιουργήσει πρόβλημα στο όχημα.

975 Premium

Με ανάγλυφες υφές αυτοκόλλητα

Αναπτύσσουμε εξιδεικευμένη τεχνολογία με απίστευτα αποτελέσματα για την ολική ή μερική εμφάνιση του οχήματός σας με Premium 975 φιλμ PVC με εξαιρετική διαστασιακή σταθερότητα και βέλτιστα χαρακτηριστικά εφαρμογής. Μέσα από μία ιδιαίτερη γκάμα χρωμάτων με ανάγλυφες υφές – CARBON, BRUSHED, HONEYCOMB, CROCODILE, COCOON, DUNE, EMULSION, επιλέγετε αυτό που σας εντυπωσιάζει περισσότερο.

Έως και 5 χρόνια

Υλικά ειδικά σχεδιασμένα για οχήματα με τις υψηλότερες απαιτήσεις για αντοχή και σταθερότητα από έως 3 χρόνια (σε μεταλλικά & χρωματιστά), έως 5 χρόνια (σε μαύρο & λευκό χρώμα) και με υψηλή αντοχή σε υπεριώδεις ακτίνες.

Μέγιστη ελαστικότητα

Χυτές μεμβράνες 150μm εξαιρετικής ελαστικότητας με ιδιαίτερη ευελιξία στην εφαρμογή και μεγάλη αντοχή στις μηχανικές φθορές. Διατηρούν τη γυαλάδα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κόλλα αποτρέπει τη δημιουργία φυσαλίδων αέρα κατά την εφαρμογή και για μεγαλύτερη αντοχή ακόμα και σε δύσκολες καμπύλες επιφάνειες & πτυχές.

Σε συνδυασμό με ένα πέρασμα κατάλληλου διαλύματος, για την προετοιμασία της επιφάνειας του οχήματος και την εξασφάλιση εύκολης αφαίρεσης της μεμβράνης, όταν αυτό απαιτηθεί δίχως να δημιουργήσει πρόβλημα στο όχημα.

GRAPHDAYS COMMUNITY

Our Project

Our Project

Our Partners

Λογιστική Υποστήριξη

Συνεργάτης

Συνεργάτης